Ομορφιά

Όλα τα νέα της ομορφιάς!!

 

 

No Needless Αισθητική 


Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα δια δερμικής μεταφοράς μικρο ποσοτήτων δραστικών ουσιών. Eίναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.Eξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος. 
Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην προς θεραπεία περιοχή, η οποία ταυτόχρονα ψύχεται μέσω της κεφαλής του μηχανήματος.

 










ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΑΤΙΩΝ

Η εφαρμογή του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ματιών, βελτιώνει την κουρασμένη όψη τους. Γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Ενδείκνυται για τη θεραπεία των κύκλων στα μάτια, την οριζόντια αύλακα κάτω από τα μάτια και τις μικρού μεγέθους «σακούλες».
Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται επιφανειακά από ό,τι όταν χρησιμοποιείται στην περιοχή γύρω από το στόμα και στα χείλη.
Αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές ειδικές βελόνες, εγχέει την κατάλληλη ποσότητα και το κατάλληλο είδος υαλουρονικού οξέος στα σημεία που θέλει να γεμίσει.
Η διάρκεια του υαλουρονικού οξέος είναι διαφορετική σε κάθε οργανισμό – κατά μέσον όρο υπολογίζεται ότι διαρκεί οκτώ μήνες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Για  τρεις ημέρες μπορεί να εμφανιστεί πρήξιμο ή κοκκινίλα στην περιοχή, τα οποία όμως υποχωρούν σταδιακά.

 

 

 Οι νέες και πιο παράξενες θεραπείες 

 







 

θεραπεία με μάσκα οξυγόνου για αντιγήρανση 

 

Θεραπεία με σαλιγκάρια

 

Θεραπεία σώματος με κάκτους 

 

Θεραπεία σώματος με λάσπη ( λασπόλουτρο )