Ομορφιά

Όλα τα νέα της ομορφιάς!!

 

 

 

 Για τους Αναγνώστες του Ciao

 

 

 

 

  

 

 

No Needless Αισθητική 


Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι ένα βελτιωμένο σύστημα δια δερμικής μεταφοράς μικρο ποσοτήτων δραστικών ουσιών. Eίναι μια νέα, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση της βελόνας.Eξασφαλίζει ικανοποιητικά αποτελέσματα κατά του αφυδατωμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση και βελτιώνει το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος. 
Η διείσδυση των ουσιών επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικά ρυθμισμένων μικρορευμάτων στην προς θεραπεία περιοχή, η οποία ταυτόχρονα ψύχεται μέσω της κεφαλής του μηχανήματος.

 


ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΑΤΙΩΝ

Η εφαρμογή του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ματιών, βελτιώνει την κουρασμένη όψη τους. Γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Ενδείκνυται για τη θεραπεία των κύκλων στα μάτια, την οριζόντια αύλακα κάτω από τα μάτια και τις μικρού μεγέθους «σακούλες».
Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται επιφανειακά από ό,τι όταν χρησιμοποιείται στην περιοχή γύρω από το στόμα και στα χείλη.
Αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, ο γιατρός, χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές ειδικές βελόνες, εγχέει την κατάλληλη ποσότητα και το κατάλληλο είδος υαλουρονικού οξέος στα σημεία που θέλει να γεμίσει.
Η διάρκεια του υαλουρονικού οξέος είναι διαφορετική σε κάθε οργανισμό – κατά μέσον όρο υπολογίζεται ότι διαρκεί οκτώ μήνες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Για  τρεις ημέρες μπορεί να εμφανιστεί πρήξιμο ή κοκκινίλα στην περιοχή, τα οποία όμως υποχωρούν σταδιακά.

 

 


Τα νέα για το Botox

 Είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές εγχύσεις με BOTOX στην περιοχή του προσώπου από εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο Ιατρό. Είναι η Νο 1 θεραπεία σε όλο τον κόσμο μιας και συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα.
Είναι αρκετά ασφαλές. Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε οχτώ διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων. Φυσικά, το φάρμακο είναι εγκεκριμένο και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, έγκριση που έχει δοθεί και από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες κρατικές αρχές (Η.Π.Α., Καναδάς, Ελβετία, κτλ).
Οι ρυτίδες του προσώπου διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: Τις στατικές ρυτίδες και τις δυναμικές ρυτίδες. Οι στατικές ρυτίδες είναι οι ρυτίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο, όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, ενώ οι δυναμικές ρυτίδες είναι αυτές που δημιουργούνται, όταν το πρόσωπο εκφράζεται. Οι δυναμικές ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου μετατρέπονται σε στατικές. Η λειτουργία του συνίσταται στον περιορισμό της ακούσιας λειτουργίας των μυών, που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την ακινητοποίηση των μυών που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους. Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του οδηγεί στη σταδιακή λείανση και στη μείωση του βάθους τους.Τα αποτελέσματα είναι εμφανή, η θεραπεία δεν αλλοιώνει καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ούτε θα προδώσει το είδος της θεραπείας, καθώς το αποτέλεσμα έρχεται σταδιακά και ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες από την ημέρα της θεραπείας.Η θεραπεία είναι μια από τις πιο ανώδυνες θεραπείες. Κάνοντας μόνο μια σειρά εγχύσεων τοπικά με τη λεπτότερη βελόνα που υπάρχει, δεν προκαλείται καθόλου πόνος παρά μόνο μια στιγμιαία ενόχληση στα σημεία που γίνεται η θεραπεία.

Στη μόνη περίπτωση που αποφεύγεται η θεραπεία, είναι στους ασθενείς με μυοπάθειες. Επίσης,  καλό είναι να αποφεύγεται η θεραπεία στις εγκύους και στην περίοδο επιλοχίας για να αποφευχθεί η σύνδεση οποιασδήποτε επιπλοκής με τη δράση του φαρμάκου.

 

PDO νήματα 

PDO είναι ράμματα 100% βιο-απορροφήσιμα . χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων, μέσα στο δέρμα, ώστε να υποστηρίξουμε
και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος.
Παράλληλα, με τον ερεθισμό του δέρματος 
από την εφαρμογή της βελόνας,
παράγεται κολλαγόνο, το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα
της θεραπείας από 12-15 μήνες.
 Τα πλεονεκτήματα του lift PDO είναι ο σύντομος
χρόνος θεραπείας(20’-30’) , η άμεση επιστροφή στις
καθημερινές δραστηριότητες, η συνεχής βελτίωση 
αποτελέσματος εώς 3 μήνες και ο ελάχιστος πόνος.
Η πλήρης απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν
θα δημιουργηθούν μακροχρόνιες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος. Επίσης το γεγονός ότι απορροφούνται και δεν αφήνουν τίποτα άλλο εκτός από κολλαγόνο στην περιοχή σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιηθούν όσο συχνά θέλουμε, κάθε φορά που παρατηρούμε κάτι για να βελτιώσουμε στο πρόσωπο. Επίσης είναι η μόνη μέθοδος κατευθυνόμενης κολλαγονογέννησης με σαφή αποτελέσματα lift.Κατά την εφαρμογή των νημάτων PDO πιθανόν να δημιουργησούν μικρές μελανιές οι οποίες αντιμετωπίζονται με ψύξη (χρήση πάγου). Σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργείται ένα ήπιο οίδημα το οποίο υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Οι περιοχές που εφαρμόζονται είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, η έσω επιφάνεια του βραχίονα, η εσωτερική επιφάνεια των μηρών και την κοιλιά.

 

 Οι νέες και πιο παράξενες θεραπείες 

  

θεραπεία με μάσκα οξυγόνου για αντιγήρανση 

 

Θεραπεία με σαλιγκάρια

 

Θεραπεία σώματος με κάκτους 

 

Θεραπεία σώματος με λάσπη ( λασπόλουτρο )