Θεραπείες Σώματος

on 12 Δεκεμβρίου 2012

Κεντρο Αισθητικης

 

Θεραπείες Σώματος


Η πολυετής εμπειρία ανθρώπων που μεγάλωσαν επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των υπηρεσιών αισθητικής, συγκεντρώθηκε σε ένα ζεστό, όμορφο και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στο μετρό Αγ. Αντωνίου. 
Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής και Laser,Med Metamorfosis δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή του πιο άρτιου αποτελέσματος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του MedMetamorfosis προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής βασισμένες στα νεότερα τεχνολογικά μέσα.
 Σας αξίζει και μπορείτε να έχετε το τέλειο σώμα.
 Την περιποίηση σώματος για άντρες και γυναίκες στο κέντρο Med Metamorfosis έχουμε προγράμματα διαιτολογίας , θεραπείες μασάζ όπως και ηλεκτροθεραπεία ,Cavitation , Λιποσάουνα-Liposlim.  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνό μας +30 210 57 11 167

 

 

Θεραπείες Σώματος


Η πολυετής εμπειρία ανθρώπων που μεγάλωσαν επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των υπηρεσιών αισθητικής, συγκεντρώθηκε σε ένα ζεστό, όμορφο και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στο μετρό Αγ. Αντωνίου. 
Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής και Laser,Med Metamorfosis δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή του πιο άρτιου αποτελέσματος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό του MedMetamorfosis προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής βασισμένες στα νεότερα τεχνολογικά μέσα.
 Σας αξίζει και μπορείτε να έχετε το τέλειο σώμα.
 Την περιποίηση σώματος για άντρες και γυναίκες στο κέντρο Med Metamorfosis έχουμε προγράμματα διαιτολογίας , θεραπείες μασάζ όπως και ηλεκτροθεραπεία ,Cavitation , Λιποσάουνα-Liposlim.  Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνό μας +30 210 57 11 167  

 

 

  •  LPG σώματος

 

 
Πρόκειται για την νέα γενιά endermologie, που απαιτεί λιγότερες θεραπείες και έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Στόχος είναι η βαθιά κυτταρίτιδα, η σύσφιξη, η τόνωση και η λιποδιάλυση.Η θεραπεία γίνεται με ειδικούς κυλίνδρους που διεγείρουν την κυκλοφορία της λέμφου, με αποτέλεσμα να αποβάλλεται πιο εύκολα το λίπος. Παράλληλα, διευκολύνεται η παραγωγή κολλαγόνου. Οι ειδικοί κύλινδροι εφαρμόζονται στο δέρμα και κινητοποιούν τα κύτταρα του. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται όχι μόνο αναδιάταξη του λίπους αλλά και σύσφιξη.

      

 

  • RF( ECHOMED ECHOTHERM )

Σύγχρονη μέθοδος σύσφιξης και περιποίησης του δέρματος, είτε στο σώμα, είτε στο πρόσωπο είναι η μέθοδος Tripollar RF body and skin treatment.
Η μέθοδος αυτή στηρίζεται στην ηλεκτρολιπόλυση μέσω τριπολικού ηλεκτρικού πεδίου συγκεκριμένης συχνότητας (RF). Η εφαρμογή τέτοιου ηλ. πεδίου δημιουργεί εσωτερικά στο λιπώδη ιστό ηλ. ρεύμα χαμηλής έντασης και πόλωση με αποτέλεσμα να τη τοπική λιπόλυση καθώς και ενεργοποίηση των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Η θεραπεία είναι ανώδυνη. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Το Tripolar λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF. Ο μοναδικός συνδυασμός μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF δρα σε βαθύτερο επίπεδο μέσα στο δέρμα από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων.Οι ιστοί τεντώνουν, όπως γίνεται και με το χειρουργικό λίφτινγκ.

Εφαρμογή - Αποτελέσματα
Με το RF, θα βιώσετε  την βαθιά αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF παραδίδεται στο δέρμα σας.Αυτή η εσωτερική αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης.Το RF ελέγχει τη θερμοκρασία κατά τη θέρμανση προστατεύοντας την επιδερμίδα σας και κάνοντας τη θεραπεία πιο άνετη.Η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι μία ώρα, αναλόγως του μεγέθους της περιοχής.
Διαθέτει διαφορετικές κεφαλές για θεραπεία ανάλογα το σημείο (πρόσωπο –  σώμα – κοιλιά – μηροί – γλουτοί) και πρόβλημα (σύσφιξη – κυτταρίτιδα- τοπικό πάχος – ρυτίδες).
Συνήθως απαιτούνται από τέσσερις με επτά συνεδρίες για το πρόσωπο και έξι με εννέα  για το σώμα, με διάστημα επτά-έντεκα ημερών μεταξύ τους και στη συνέχεια θεραπείες συντήρησης. 

  • CAVITATION  

 
Πώς να χάσεις πόντους χωρίς να ιδρώσεις
Το CAVITATION κάνει λιπόλυση με χρήση χαμηλής συχνότητας
υπερήχων με την καλύτερη στα 40 με 41 kHz.Προκαλούν ένα
φαινόμενο που είναι γνωστό με την ονομασία Cavitation 
(σπηλαίωση).
Με αυτή την επιλεκτική καταστροφή των 
λιποκυττάρων,έχουμε άμεσα και εμφανή αποτελέσματα. 
Επιτυγχάνεται  θεαματική μείωση της τοπικής συσσώρευσης
λίπους,  μείωση πόντων, βελτίωση της κυτταρίτιδας, και αδυνάτισμα.

 

 

  • Cryolipolysis

Μέσω ενός εξειδικευμένου μηχανήματος παρέχετε μια αποτελεσματική  μέθοδο καταστροφής λιποκυττάρων χωρίς επεμβάσεις!!Η τεχνολογία της μεθόδου είναι επαναστατική αφού πρώτα κάνουμε υπερθέρμανση και μετά ψύξη των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα τον θάνατό τους.Με συνδυασμό με λεμφική παροχέτευση τύπου LPG endermology έχει ακόμα πιο μόνιμα αποτελέσματα.Αντίθετα με όποια άλλη μέθοδο δεν έχετε κανένα τραυματισμό στο δέρμα ενώ αντιμετωπίζετε άμεσα εκείνα τα ψωμάκια και το περιττό λίπος που δεν αντιδρά σε καμία δίαιτα η γυμναστική.Θέλει μερικούς μήνες για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα γιατί χρειάζεται κάποιο χρόνο ο οργανισμός για να ξεφορτωθεί τα λιποκύτταρα.H διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.Το αποτέλεσμα 
επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία.Οι μελέτες δείχνουν πως 
ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μόλις  μηνών.

Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης.

  • Θερμοθεραπεία

Η ΘΕΡΜΟΚΟΥΒΕΡΤΑ είναι μια συσκευή που αποτελείται από έναν μεγάλο ιμάντα ή πέντε ιμάντες
διαφόρων μεγεθών, κατασκευασμένους από εύκαμπτο υλικό που στο εσωτερικό τους έχουν 
αντιστάσεις οι οποίες ζεσταίνονται με ρεύμα. Η συσκευή είναι συνδεδεμένη με παραγωγό 
ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας για κάθε μέρος του 
σώματος ξεχωριστά.Η θερμοκρασία πρέπει να κυμαίνεται από 39-42οC.
Η θερμοκουβέρτα συνδυάζεται με θεραπείες σώματος όπως τα φύκια, τη λάσπη και 
σχεδόν όλων των ειδών τις θαλασσοθεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη λιποδιάλυση.
Τα αποτελέσματα της χρήσης της θερμοκουβέρτας είναι η τοπική αύξηση της κυκλοφορίας του 
αίματος και της θερμοκρασίας του σώματος, η μυϊκή χαλάρωση,
η μύωση του πόνου, η αντιμετώπιση χρόνιων φλεγμονών και οιδημάτων αλλά και η γενική 
χαλάρωση και ευεξία του σώματος.Μια επαγγελματίας αισθητικός πρέπει να είναι σε θέση 
να επιλέξει και να οργανώσει τον σωστό τρόπο εφαρμογής των θεραπειών
ανάλογα με το πρόβλημα του καθενός, 
αφού ο συνδυασμός αισθητικής φροντίδας με προϊόντα και με τη χρήση της θερμοκουβέρτας 
θεωρείται ιδανικός για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για το αδυνάτισμα και τη μείωση του βάρους. 

 

 

  • Ηλεκτροθεραπεία

 Είναι ιδανική για την αντιμετώπιση τοπικής συγκέντρωσης λίπους, χαλάρωσης, κυτταρίτιδας καθώς και περιττού βάρους. Η συχνότητα των επισκέψεων και ο αριθμός των θεραπειών καθορίζονται από την αισθητικό μετά από διάγνωση του σωματότυπου σας και λαμβάνοντας υπ' όψη τις προσωπικές σας ανάγκες.
 ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Άμεση απώλεια τοπικού πάχους (πόντοι)
  • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας
  • Σύσφιξη
  • Ενίσχυση λεμφικής λειτουργίας
  • Ενίσχυση κυκλοφοριακής λειτουργίας 

Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μια ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζετε τοπικά στα σημεία που επιθυμούμε. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύετε χαμηλής τάσης  ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνησης των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών.
Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή της ηλεκτροθεραπείας είναι η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, που μειώνει επιτυχώς αυτό το φαινόμενο. Ο λόγος είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι λιποσωματα, δηλαδή λιπώδης ιστός που βρίσκετε εγκλωβισμένος στα τοιχώματα του συνδετικού ιστού, δημιουργώντας  τοπική συσσώρευση πάχους

Επειδή ιδίως το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι τοπικό, η ηλεκτροθεραπεία είναι ο κατάλληλος τρόπος αντιμετώπισης αφού δρα τοπικά, κάτι που δεν μπορεί να κάνει η φυσική εκγύμναση.
Φανταστείτε την ηλεκτροθεραπεία σαν ένα συνεχές μασάζ που δραστηριοποιεί τους μύες χωρίς όμως να δημιουργεί πιέσεις στο δέρμα. Τα  γενικότερα θεραπευτικά αποτελέσματα της ηλεκτροθεραπείας είναι θερμικά,  φυσικοχημικά και νευροφυσιολογικά. 
Η ηλεκτροθεραπεία εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο εφαρμογών  που στηρίζονται σε παραδεκτές επιστημονικά αρχές και γνώσεις πάνω στη βιολογία, τη φυσική, και τη χημεία. Λειτουργεί ευεργετικά στο λεμφικό, αγγειακό, αρτηριακό, και μυϊκό σύστημα.








 

  • Το Διαιτολογικό Τμήμα του Med Metamorfosis

Η διατροφή ήταν ανέκαθεν στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής του ανθρώπου και είναι συνυφασμένη με την υγεία. Η σωστή και υγιεινή διατροφή, χαρακτηριζόμενη από ισορροπία, ποικιλία και μέτρο, οδηγεί στην πλήρη κάλυψη των διαιτητικών αναγκών του ανθρώπου και επιφέρει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, προλαμβάνοντας διαμέσου αντιοξειδωτικών, αντιφλεγμονωδών, αντι-αθηροσκληρωτικών μηχανισμών την εμφάνιση νοσημάτων φθοράς. Επιπροσθέτως, εκτός από τη συμβολή της στην κατάσταση της υγείας, μπορεί να συνεισφέρει στη βελτίωση της ψυχικής διάθεσης και της εμφάνισης του σώματος και δέρματος.Το Διαιτολογικό Τμήμα του Med Metamorfosis, σας προσφέρει Εξατομικευμένα, ισορροπημένα προγράμματα διατροφής, ειδικά σχεδιασμένα από έμπειρο κλινικό διαιτολόγο. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, και χαρακτηριστικά, όπως την κατάσταση της υγείας, το φύλο, την ηλικία, τα σωματομετρικά στοιχεία, τη σωματική δραστηριότητα, την προσωπικότητα, τις προτιμήσεις σας και γενικότερα τον τρόπο ζωής σας, διαμορφώνεται το κατάλληλο πρόγραμμα, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλής απώλεια βάρους, χωρίς στερήσεις και μετέπειτα συντήρηση του απολεσθέντος σωματικού βάρους. Αναπτύσσοντας κοινή σχέση λήψης αποφάσεων, γίνεται κατανοητός ο ρόλος της σωστής διατροφής και της υιοθέτησης υγιεινής διατροφικής συμπεριφοράς, ως αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής.

 

 

 

 

 

  • Αρωματοθεραπεία ή θεραπευτικό μασάζ

Επισκεφτείτε μας στο Med Metamorfosis να αφεθείτε στα χέρια των εξειδικευμένων και έμπειρων συνεργατών μας για να απολαύσετε το θεραπευτικό μασάζ και τις εναλλακτικές μας θεραπείες που μπορούμε να παρέχουμε. Ένας χώρος ομορφιάς, που φτιάχτηκε με βάση την ανάγκη για χαλάρωση, και την επιθυμία για ομορφιά. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού μας και απολαύστε μασάζ αρωματοθεραπείας ή θεραπευτικό. Έρευνες δείχνουν, το τακτικό μασάζ, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα , βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Παράλληλα σας βοηθάει στην αποβολή  από το άγχος και αυξάνει την παραγωγή ενδορφινών, που ευθύνονται για την καλή σας διάθεση.

 

  • Oil Massage (αρωματοθεραπεία)
  • Tranditional (θεραπευτικό)
  • Foot massage (ρεφλεξολογία & μαλάξεις )
  • Μασάζ κυτταρίτιδας