ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ομορφιά

Όταν μιλάμε για ομορφιά, αρμονία και αισθητική μιλάμε για Med Metamorfosis . Η αισθητική σαν έννοια ταυτίζεται με την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, αλλά φτάνει και βαθύτερα, βοηθώντας πολλές φορές τον ψυχικό κόσμο του. Φροντίστε το πρόσωπό σας, αλλά και το σώμα σας και δείτε ουσιαστικά αποτελέσματα!!!!  Γιατί ομορφιά, η ηρεμία και η καλαισθησία που είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ισορροπημένες προσωπικότητες. Η ανάγκη για αισθητική περιποίηση στις ημέρες μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, αφού αποτελεί τον αντίποδα στους σύγχρονους ρυθμούς της 

Η παροχή της Αισθητικής  υπηρεσίας έχει αναβαθμισθεί θεαματικά και μαζί με αυτήν, και οι επαγγελματίες Αισθητικοί Σύμβουλοι Ομορφιάς που διαθέτη το Med Metamorfosis  για να σας φροντίσει μαζί με τα ποιο εξελιγμένα μηχανήματα αισθητικής, και τις ποιο τελειοποιημένες προϊοντικές θεραπείες και πάντα με πολύ  σεβασμό προς τον άνθρωπο!!!!  

 Θεραπείες προσώπου
 • ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Η γήρανση του δέρματος μπορεί να φαίνεται αναπόφευκτη, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να την καθυστερήσετε. Εκτός από την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, προσπαθήστε να παραμένετε ενυδατωμένοι, να εφαρμόζετε τα κατάλληλα προϊόντα και τις σωστές θεραπείες, ώστε να επιτύχετε την πολυπόθητη νεανική εμφάνιση. Δείτε παρακάτω όλες τις νέες τεχνικές και τελευταίες θεραπείες αντιγήρανσης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουμε.
 • DIAMOND DERMABRATION.

 Είναι η πιο ανώδυνη και εύκολη μέθοδος βελτίωσης του δέρματος. Λέγεται diamond dermabration. Είναι μια θεραπεία που προσφέρει πραγματικά νεανικό δέρμα σε λίγα μόνο λεπτά και αντιμετωπίζει με αποτελεσματικό τρόπο τις πανάδες. Κατά τη διαδικασία, διαμάντια μέσω ελεγχόμενης ροής απομακρύνουν  τα νεκρά κύτταρα και τις επιφανειακές βλάβες. Σε μόλις τρεις μέρες έρχεται στην επιφάνεια νέα και υγιής επιδερμίδα, λεία και φωτεινή. Πρόκειται για μία προληπτική αναπλαστική θεραπεία, που καταπολεμά τις φθορές του χρόνου προσφέροντας βαθιά ανανέωση με πολύ φυσικό τρόπο.

 • ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η απολέπιση αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης του προσώπου και του σώματος καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικότερα για το πρόσωπο, η απολέπιση καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει βελούδινη αίσθηση και λάμψη. Συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση, στην ανανέωση των κυττάρων και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου, γι' αυτό είναι μία διαδικασία που δεν θα πρέπει να αμελείτε. Είναι απαραίτητη για τα κύτταρα σας, ώστε να διατηρηθεί το δέρμα υγιές και νεανικό.  • ΠΙΛΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 Καθαρίζετε καθημερνά το δέρμα σας, χρησιμοποιείτε τα σωστά ενυδατικά προϊόντα, όμως εκείνο δείχνει κουρασμένο, άγριο και θαμπό. Τι λείπει από την περιποίηση του προσώπου σας για να είναι αποτελεσματική; Ίσως το σημαντικότερο: η απολέπιση. Κανένα καλλυντικό προϊόν δεν μπορεί να εισχωρήσει στο δέρμα και να έχει αποτελέσματα, αν αυτό είναι φραγμένο από νεκρά κύτταρα.


 • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη για την υγεία του. Χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες. Αν αισθάνεστε το δέρμα σας τραχύ, στεγνό και παρατηρείτε λεπτές ρυτίδες, τότε πιθανότατα είναι αφυδατωμένο. Αυτό που χρειάζεται είναι να δράσετε άμεσα σε δύο μέτωπα για την ενυδάτωσή του, εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε να του χαρίσετε την απαραίτητη υγρασία. Το αποτέλεσμα θα είναι φωτεινή όψη, λάμψη και υγεία.


 • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

 Η ενυδάτωση με ισοφλαβόνες αποτελεί μία νέα μέθοδο, κατά την οποία φυτικά μόρια βοηθούν την κατακράτηση του νερού στα επιδερμικά κύτταρα και αυξάνουν σε βάθος την πυκνότητα των ιστών, κάνοντας έτσι το δέρμα σφιχτό και απαλό. Mε τη θεραπεία αυτή, η βιταμίνη C επιδιορθώνει τους ιστούς και η βιταμίνη Α βοηθά τα κύτταρα να καταπολεμήσουν τη γήρανση. 


 • ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ BLUE THERAPY

 Η θεραπεία ενυδάτωσης με θαλάσσια εκχυλίσματα βασίζεται σε πολύτιμα συστατικά, όπως μετάξι θαλάσσης, θαλασσινά εκχυλίσματα και κολλαγόνο θαλάσσης. Πρόκειται για μία εξαιρετική αγωγή που χαρίζει μοναδικά αποτελέσματα, καθώς υπόσχεται ως και 94% περισσότερη υγρασία στο δέρμα, ενώ καλύπτει κάθε δερματική ανάγκη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα θαλάσσια εκχυλίσματα είναι ικανά να προάγουν την γρήγορη αναδόμηση του δέρματος και την άμεση οξυγόνωση των ιστών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.
 • ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 Η φυσιολογική φθορά που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου και διάφοροι εξωγενείς παράγοντες (υπερβολική έκθεση στον ήλιο, μόλυνση της ατμόσφαιρας, κακή διατροφή, κάπνισμα, αλκοόλ, κ.α.), προκαλούν αλλοίωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και μυϊκή ατονία, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος. Σήμερα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση και να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς να απαιτείται ο χρόνος αποθεραπείας που απαιτεί μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Συμβουλευτείτε τις έμπειρες αισθητικούς του ινστιτούτου μας και επιλέξτε μέσα από τις παρακάτω θεραπείες σύσφιξης προσώπου εκείνες που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. 

 • ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ Ή RF

Η ευεργετική δράση των ρευμάτων στην διέγερση των μυών του προσώπου είναι αναμφισβήτητη. Η θεραπεία εφαρμόζεται χρόνια και την αισθητική, ενώ η εξέλιξη της τεχνολογίας την κάνει όλο και πιο αποτελεσματική. Το RF θεωρείται από τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα ραδιοσυχνότητα για τη σύσφιξη του προσώπου και προσφέρει σαν αποτέλεσμα ένα μη χειρουργικό lifting.

Αυτό το μηχάνημα έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: 

-Βελτιώνει τον μυϊκό τόνο στο πρόσωπο και το λαιμό
-Ανασηκώνει το προγούλι
-Επανεκπαιδεύει τους μύες
-Μειώνει τις ρυτίδες
-Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
-Αυξάνει τη λεμφική κυκλοφορία
-Διευκολύνει την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης

 Η νέα μέθοδος σύσφιξης προσώπου ή αλλιώς, lifting χωρίς νυστέρι. Η ομορφιά μέσω ελεγχόμενης ενέργειας. Ένα νέο μηχάνημα κερδίζει τις προτιμήσεις γυναικών και ανδρών παγκοσμίως. Είναι το μηχάνημα που χαρίζει νεότητα, με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η λογική είναι απλή: το κολλαγόνο είναι τρισδιάστατο και όταν βρεθεί σε αυτές τις θερμοκρασίες διεγείρεται, με αποτέλεσμα να τεντώνει το δέρμα. Το μηχάνημα ανεβάζει τη θερμοκρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προκαλεί εσωτερικά απειροελάχιστα, στοχευμένα εγκαύματα που πυροδοτούν το μηχανισμό επούλωσης του οργανισμού και διεγείρουν τους ινοβλάστες. Το δέρμα ανακτά τη φρεσκάδα του, χωρίς χαλάρωση, κηλίδες και μικρές ρυτίδες.

 • ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΚΜΗ

Ο βαθύς καθαρισμός ακμής είναι απαραίτητος, καθώς αποτελεί άμεση λύση για τις περισσότερες μορφές ακμής. Μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος και απομακρύνει τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους. Το αποτέλεσμα είναι ότι το δέρμα αναπνέει και έτσι, τα καλλυντικά θεραπείας έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν και να δράσουν. Όταν αφαιρέσουμε τα μολυσματικά στοιχεία που υπάρχουν μέσα στο θύλακα, τότε ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες δημιουργίας φλεγμονών στο δέρμα.  
Ο βαθύς καθαρισμός ακμής έχει γρήγορα αποτελέσματα και πραγματοποιείται ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς παρενέργειες, αρκεί να εφαρμόζεται από πτυχιούχους αισθητικούς. Στη συνέχεια, στο καθαρό πλέον δέρμα, εφαρμόζετε συγκεκριμένα καλλυντικά για να αποφύγετε την έξαρση της λιπαρότητας.
 • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

  ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΣΩΜΑΤΟΣ & VPL